Kvalitet & Leverans

Canvastryck innovativ hög upplösning tryckteknik

Trycket

Vid utarbetandet av vår duk, fokuserar vi nu på den mest moderna och effektiva trycktekniken med Giclée processen. Denna innovativa och högupplösta utskriftteknik resulterar i en imponerande kvalitet. Vi trycker uteslutande med HP latex bläck. En kvalitet som ger en utmärkt lyster och färg som garanterar högsta kvalitet. Det höga UV-skyddet för våra dukutskrifter ser till att duken också kommer att vara färgäkta, minst 75 år.

Endast högsta kvalitet material som används i produktionen

Duken

Den lysande andel vit färg av våra dukar säkerställer att färgerna i bilden återges korrekt. Förutom strålande färger bidrar ramen utav flerdubbla lager av limmad furu din canvas till ett exklusivt konstverk. Gallerikvalitet med garanti!

Expressleverans för bestcanvas.se

Leverans

För att säkerställa att din tavla inte skadas under transporten, kommer den att förpackas i en specialkartong. Canvastavlan levereras alltid färdig uppspänd. Den försäkrade produkten kommer att skickas inom kort tid med UPS efter vi erhållit betalning (Betalning med Klarna faktura behöver ni inte betala innan ni fått produkten). Ni får automatiskt ett mail med ett kollinummer när ert paket har lämnat vår produktion.

Hållbara material som används i produktionsprocessen

Ekologisk el

Vi kan alla med lätthet göra något mot klimatförändringen, till exempel om vi byter till ekologisk el. Det sparar väldigt mycket på CO2; vi hos bestcanvas.se använder elen från förnybara energikällor som vind-, vattenkraft och solenergi.

Hälsa

På grund av vår modern tryckteknologi kan vi, jämfört med många andra tjänsteerbjudare av tryck, fullständigt avstå från lösningsmedel i våra färger, vilket bidrar till en bättre miljö.