Glänsande Foto-Kudde

Gjord utav satin, speciellt mjuk och mysig

Premium Foto-Kudde

Randlöst tryck och handsydd

Spara upp till 75%
140,00 kr
istället för 499,00 kr
Spara upp till 75%
135,00 kr
istället för 499,00 kr

Kvalitet som övertygar!

Högkvalitativt fototryck


Vi gör dina presentfotografier med den senaste trycktekniken vid vår anläggning I Cologne. Genom perfekt anpassade processer skiner er bild upp I sin fulla prakt på de mest olika material. Livliga färger och högsta skärpa I detaljer är garanterade.

Utvalt material


För våra presentfotografier har vi valt material i utmärkt läge för bearbetning. För att kunna försäkra dig om bästa möjliga fototryck så fäster vi uppmärksamhet på kvalitet av högsta klass på alla artiklar. Med era fotografier så gör vi varje produkt till en ett individuellt separat föremål.

Försäkrad avsändare


Alla artiklar försäkras endast efter kvalitetskontroll. Dina presentfotografier levereras dig i tid och på ett säkert sätt genom att förpackas i särskilda kartonger. Vi skickar varje order i ett försäkrat paket, för att skydda din fotografiprodukt från skada under transport.

Din Fotokudde

Din kudde som foto av fin satin är särskilt mjuk och kramgod. Den vita kudden med fototryck av högsta kvalitet är tvättmaskinsäker och med dina mest kärleksfulla motiv blir det en mycket personlig present. Mer information >>

Skapa

Ditt foto som en personlig premiumkudde

Tänk dig ditt foto på en handsydd premiumkudde i din soffa. Din bild trycks sömlöst i livfulla färger på en 40 x 40 cm kudde. För att du ska känna dig extra bekväm har din premiumkudde ett fodral i första klass och stoppning av hög kvalitet som gör den särskilt mjuk och skön. Med dina käraste minnen tryckta på dem är våra premiumkuddar en fin och personlig gåva. Mer information >>

Skapa